Wie zijn wij?

Maricasa is van oorsprong een Nederlands bedrijf wat zich vooral bezig hield met woninginrichting, zonwering en schilderwerk. Maricasa en het bedrijf van mijn echtgenoot VOS montagebedrijf waren vanaf 1998 tot aan 2015 actief in Nederland.
Nu zitten wij alweer vanaf september 2015 met onze vakkennis aan de Costa Blanca  Zuid, San Fulgencio, La Marina, Elche regio Alicante, en kunnen u nu ook in Spanje onze vakkennis aanbieden. 

Uiteraard  kunnen wij u ook helpen bij de wirwar aan documenten die U nodig heeft als u iets in Spanje wilt kopen. Denk hierbij aan uw NIE nummer, zonder dit belangrijke papier kunt u feitelijk niets doen. Vertaling van documenten of Uw residentie aanvragen als u permanent in Spanje komt wonen.

Ook willen wij voor U een vertrouwd adres zijn voor compleet woningbeheer  en sleutelbeheer, eventueel onderhoud,  zoals aanpassen van badkamer, toilet en keuken en schilderwerkzaamheden. En niet te vergeten vochtprobleembestrijding.

Sinds maart 2022 hebben wij zelf bij ons op de Finca een bed and breakfast gerealiseerd. Wilt u een aantal dagen heerlijk vakantie vieren of wilt u op zoek gaan naar uw droomvilla dan bent u van harte welkom bij ons. U kunt via het menu uw dagen boeken. (minimaal 2 dagen) Zit er een weekend bij dan is dit eventueel in overleg mogelijk.

Wilt u uw NL of BE auto invoeren  naar Spanje dan kunnen wij via ons samenwerkende garage de invoerkosten opvragen en  de Spaanse autokeuring regelen welke nodig is om het proces te starten.

 Op onze site  vindt u alle informatie en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen .
Als u bent  geïnteresseerd in onze werkzaamheden neem dan contact met ons op.
Uw contactpersonen zijn :

     Marianna     &           IMG_1379     Wilfried

Verkoop.     Woning/sleutelbeheerder

Aanvragen NIE/Residentie etc.   Montage en installatie

Bed and breakfast host                   Renovatie en onderhoud

Wij concentreren ons voornamelijk regionaal om geen lange reistijden te hebben zo kunnen wij de kosten lager houden. Ons werkgebied is voorlopig tot maximaal 60km vanaf ons kantooradres San Fulgencio/Elche.

Geef een antwoord