Wie zijn wij?

Maricasa is van oorsprong een Nederlands bedrijf wat zich vooral bezig hield met woninginrichting, zonwering en schilderwerk. Maricasa en het bedrijf van mijn echtgenoot VOS montagebedrijf waren vanaf 1998 tot aan 2015 actief in Nederland.
Nu zitten wij alweer vanaf september 2015 met onze vakkennis aan de Costa Blanca  Zuid, San Fulgencio, La Marina, Elche regio Alicante, en kunnen u nu ook in Spanje onze vakkennis aanbieden. 

Uiteraard  kunnen wij u ook helpen bij het aanvragen van uw NIE nummer. Deze heeft u nodig als u iets in Spanje wilt kopen. zonder dit belangrijke papier kunt u feitelijk niets doen. Ook kunnen wij u begeleiden bij Uw residentie aanvraag als u permanent in Spanje komt wonen.

Ook willen wij voor U een vertrouwd adres zijn voor compleet woningbeheer  en sleutelbeheer, eventueel klein onderhoud,  zoals aanpassen van badkamer, toilet en keuken en schilderwerkzaamheden. En niet te vergeten vochtprobleem bestrijding in en rondom uw woning

Sinds 2022 hebben wij bij ons op de Finca een logeeradres voor max.2 personen waar u heerlijk vakantie kunt vieren of als u op zoek gaat naar uw droomvilla dan bent u van harte welkom bij ons. U kunt via het menu uw periode boeken. (minimaal 7 dagen)

Wilt u uw NL of BE auto invoeren  naar Spanje dan kunnen wij via ons samenwerkende garage de invoerkosten opvragen en  de Spaanse autokeuring regelen welke nodig is om het proces te starten.

 Op onze site  vindt u alle informatie en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen .
Als u bent  geïnteresseerd in onze werkzaamheden neem dan contact met ons op.
Uw contactpersonen zijn :

     Marianna     &           IMG_1379     Wilfried
Woning/sleutelbeheerder

Aanvragen NIE/Residentie etc.   Montage en installatie

Wij concentreren ons voornamelijk regionaal om geen lange reistijden te hebben zo kunnen wij de kosten lager houden. Ons werkgebied is voorlopig tot maximaal 30km vanaf ons kantooradres San Fulgencio/Elche.

Geef een antwoord