Welkom op onze site


                                                                   UW WONING _ ONZE ZORG

Wanneer u een tweede woning heeft in Spanje in de regio San Fulgencio/La Marina , de campo van Elche, Dolores dan komt het vaak voor dat er vochtproblemen zijn in of rondom uw woning. Deze schimmels, loslatende verf , stuklagen etc. dienen dan ook adequaat behandeld te worden want het wordt anders van kwaad tot erger, en heeft binnenshuis wel degelijk invloed op uw gezondheid. Vaak komt het  doordat er te weinig geventileerd wordt of omdat de woning niet constant wordt bewoond of het is het optrekkende vocht vanuit de grond onder de woning. Wij hebben producten die deze problemen kunnen oplossen.

Wellicht wilt u de woning door het jaar heen ook wel een aantal keren verhuren. Dan is het zeker een belangrijke zaak dat er geen schimmels in de woning aanwezig zijn.

Een sleutelbeheerder voor uw woning of appartement in Spanje (regio Elche) behoort een vertrouwde partner te zijn. Tenslotte wilt u niet iedereen zomaar in uw Spaanse woning toelaten. En dat begrijpen wij maar al te goed. Maricasa  Services kan voor u een goed en betrouwbaar adres zijn die voor u de periodieke controles gaat uitvoeren in en rondom uw woning. 

Wat kunnen wij u allemaal aanbieden?:
Surf door ons menu en u kunt alles vinden wat voor u belangrijk kan zijn.

Geef een antwoord