Welkom op onze site


UW WONING _ ONZE ZORG

Wanneer u een tweede woning zoekt of inmiddels al heeft in Spanje in de regio San Fulgencio/La Marina dan zal het vast wel voorkomen dat u de woning niet constant zelf bewoond. Wellicht wilt u de woning door het jaar heen ook wel een aantal keren verhuren. Wanneer u dan in uw thuisland zit dan kunt u niet alles goed in de gaten houden en is het fijn als u een vertrouwd persoon uw woning laat beheren..

Bij het beheren van uw woning of appartement in Spanje (regio La Marina) is een vertrouwde partner dus erg belangrijk. Tenslotte wilt u niet iedereen zomaar in uw Spaanse woning toelaten. En dat begrijpen wij maar al te goed. Maricasa Property & Services kan voor u een goed en betrouwbaar adres zijn die voor u de periodieke controles gaat uitvoeren in en rondom uw woning. Wij zijn tevens uw sleutelbeheerder als u uw woning gaat verhuren. Ons werkgebied is omgeving La Marina , San Fulgencio, Quardamar, Benijofar, Royales, Quesada, Dolores, Derramador, Gran Alacant, Santa Pola, en andere plaatsen binnen een straal van ca. 30 km vanaf ons kantooradres La Marina/San Fulgencio/Elche

Wat kunnen wij u nog meer bieden?:
Sinds maart 2022 kunt u onze nieuw gerealiseerde Bed and Breakfast boeken
en in alle rust naar uw nieuwe woning in Spanje gaan zoeken. Heeft u daar onze hulp bij nodig dan is dat uiteraard mogelijk.

voor Woningbeheer en propertyservices: zie onze sub menu,s

Geef een antwoord