VOCHT / SCHIMMEL BESTRIJDINGSMIDDELEN

Voor de doe het zelver of professional

Wij zijn SPANJE DISTRIBUTEUR van KWALITATIEVE HOOGWAARDIGE vochtbestrijdingsprodukten van de fabrikant Greenseal solutions uit Nederland die onder strenge milieueisen doeltreffende en innoverende milieuvriendelijke producten heeft ontwikkeld met nano technologie en de vochtproblemen en schimmels in en rondom uw woning adequaat kan oplossen.

Wilt u ook afrekenen met vocht, schimmels en allerlei soorten aanslag die van buitenaf in uw muren en wanden en vloeren trekken en zo schade berokkenen aan uw stuc werk , schilderwerk, tegels, bestrating etc. dan is er nu ook in Spanje een definitieve oplossing voor.
Daarbij hebben we het nog niet eens over wat schimmels voor uw gezondheid kunnen inhouden. o.a. langdurige verkoudheidsklachten die maar niet over willen gaan kunnen wel degelijk te maken hebben met de schimmels op en in de binnenmuren, in kelders en brengen wel degelijk gezondheidsrisico,s met zich mee. Snel zaak dus dit vochtprobleem op de juiste wijze aan te pakken.

Daarnaast zit u er ook niet op te wachten om steeds na een aantal maanden alles weer te moeten gaan opknappen. Dus als u het ook zo zat bent om steeds maar weer, door toedoen van schimmels, de afgebladderde en loslatende verf, behang of stuc lagen op de wanden cq muren te repareren , dan hebben wij voor u nu de oplossing. Ook algen en mossen op tegels, bestrating kunnen definitief verdwijnen met 1 van onze producten.

In de menu’s kunt u lezen wat welk product voor welke situatie geschikt kan zijn.
Er zijn diverse toepassingen voor diverse probleemsituaties om vocht en aanslag te verwijderen.

Heeft u hulp nodig bij uw specifieke vochtprobleem om de juiste producten te kiezen stuur ons dan een email met foto’s en uitleg van de situatie. Wij kunnen u dan een gericht advies geven.

Bent u een bedrijf die bedrijfsmatig met deze producten wilt gaan werken stuur ons dan eerst uw bedrijfsgegevens.
U krijgt van ons dan een speciale code om te kunnen bestellen.